Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känna mig levande

 

Det är höst nu

men jag lever

som om sommaren

bränner min hud.

 

Jag vill inte vända mig om

riva upp mina sår på nytt

jag vill tänja mina muskler

åter känna mig levande.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-28 16:57



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fint beskriven känsla...och man får se framåt istället...
2018-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP