Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstbrus




Stenarna är glesa
Över mörkrets flod
Benen är så stela
Ingen rusning i mitt blod

Stannar kvar i gårdag
Vilar bort min höst
Längtar till en vårdag
Med glädje i mitt bröst

Siktar bortom bäcken
Solljus mig till lån
Stoppas då av näcken
Dränker lust i ån



















Bunden vers (Rim) av annapoem
Läst 203 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-10-28 18:42



Bookmark and Share


  megalomys
Vackert skrivet!
2018-11-19

  Lars Hedlin
Skrivit med stor längtan och inlevelse
2018-11-05

  Nils-Robert
När längtan inte kan nås
2018-11-01

  ResenärGenomLivet VIP
Det är nog många som längtar efter våren nu när det blir mörkare och kallare...men det är bara att hålla ut, våren är inte så långt borta...fint rimmat...
2018-10-28
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem