Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag blir överväldigad på stranden av det stora havet


Pacific Ocean

Jag
är fångad
i Amerikas ande

Den låter mig ej gå

Pacific Ocean
Är min själs frände

Nu sjunger hon för mig
genom en sång

Och jag vrids av alla känslor
samman och spridda
på en gång
i en utdragen livspåminnelse

Jag kan se över randen
Jag blir drunknad
Lyfter
mördas
älskar
dör och föds

lever




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 421 gånger
Publicerad 2006-06-15 13:31



Bookmark and Share


  Arowana
Du vrider digg i orden som en vacker orm och man dras med i krumbukterna, motsatserna, ytterligheterna. Bra igen.
2006-06-15
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP