Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
han finns med i varannan film.....


Den amerikanske baseballpappan




Inget är vad det ser ut som.

Inget land i världen hyser så många fångar;
var hundrade amerikan skakar galler,
så den där fantastiska baseballpojken -
vad händer med honom under vägen ?
När inträder den stora paranoian ?

När förvandlas verkligheten
i möjligheternas land ?




Prosa av Gunnar Hilén VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-30 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP