Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte skyldig dig någonting.


du vet, jag är inte skyldig dig någonting längre
kanske en knytnäve i solarplexustrakten
men inget av värde

och jag väntar inte längre på
förståelse eller förlåtelse
inte inlevelse heller

man ser omgivningen ganska dåligt
när man är fixerad vid sin egen närvaro




Fri vers av emsutan
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-28 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emsutan
emsutan