Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vissa ting



Vissa ting
är inte menade att bli funna

Vår motivation

Och kärlek
är ingenting man hittar




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-31 10:48



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Kloka ord om talesättet hitta sin motivation som ibland i vissa lägen kan vara lite för
mycket sagt Vet inte om jag tolkar orden rätt men fint skrivet i alla fall
2018-10-31

  SatansSon VIP
kärleken och motivationen finns ständigt där. liksom svartsjukan.
2018-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP