Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klippans portar

nu är allting utfört
de flesta ord är sagda
en överfylld bröstkorg
andas ut

mörkret faller ner i stora droppar
valv efter valv, port efter port
öppnas, allt släpps ut
en mjuk doft struken genom luften

vi delar kväll och
känslor dansar som skuggor
i ditt ansikte
tvåsamhet och ensamhet
allt ljuder mjukt, svävande

dansande ord
andas in lov och löften
även vi skulle dansa men dina axlar fastnade i dimman
så allt blev stila
endast en mjuk doft struken genom luften
darrar kvar












Fri vers av Dobrica Vukovic VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-31 22:16



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
känslor dansar som skuggor
i ditt ansikte

snyggt skrivet.
2021-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Dobrica Vukovic
Dobrica Vukovic VIP