Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek 4

två själar möttes om natten
två själar möttes i enigheten
två trasiga själar
två ljusskygga individer möttes
två nätter kom dom tillsammans
två dagar av ljus
två dagar av kärlek
två timmar av åtrå
två frusna själar möttes




Fri vers av Lars Blomberg
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-31 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Blomberg