Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslighet


Är jag känslig
ja

Överkänslig

kanske

Det jag vet är att
mina ögon tåras
för allt och ingenting
när som helst
och tyvärr
var som helst

Känslig

ja




Fri vers av Mona Nordkvist VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-11-01 00:40



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Javisst och jag slår följe
tåras när som helst
och var som helst
- men endast för att skölja ögonen
2018-11-01

  Whero
Lite känsligt kanske.
2018-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP