Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bergväggen


Livet snurrar
jäktar på
mycket på jobbet
hemma blir inget gjort

Funderar på väggen
den berömda

Hur nära
eller långt ifrån
är jag

Om jag är nära
hoppas och tror jag
där finns en öppning
någonstans i väggen
där jag kan ta mig igenom







Fri vers av Mona Nordkvist VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-01 02:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP