Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon Kommer tillbaka som Eld

Bränner alla lögnare
Lämmnar aska
Hon ska få sin hämnd
Alla flyr
Från den stora kärleken
Alla försöker fånga
Kärlekens eld




Fri vers av IQ
Läst 498 gånger
Publicerad 2006-06-15 15:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

IQ
IQ