Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ringblomma

Ville för mycket
Kunde för lite
Var för på
Menade för lite
Gjorde så mycket
Fick inget alls
Tog inget
Togs på allt
Rörde inget
Rörde inte
Rörande inte sant?




Fri vers av IQ
Läst 449 gånger
Publicerad 2006-06-15 15:39



Bookmark and Share


  Nattsuddan
Rörande-absolut och väldigt bra
2008-02-29
  > Nästa text
< Föregående

IQ
IQ