Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I verkliga livet blir allt så komplicerat.


Luftslott

Kan bara åtrå dig
med ord

bara i fantasin
älska dig

endast i frånvaro
vara närvarande




Fri vers av Livet1
Läst 225 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-11-03 22:18



Bookmark and Share


  bo.rackson
Snygg och tragisk i sin sanning.
2018-11-04

  lodjuret/seglare VIP
En text som är enkel att läsa eller tolka och som känns fördelad över individer, igenkänd som ett träd i skogen.
2018-11-04

  jba VIP
Sorgligt..
2018-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1