Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte ett ord

inte ett ord
tycker du jag förtjänar
inte en kram
för att hålla mig varm
inte ett något
finns kvar av vårt allt

hur kan jag se framåt
med ögon suddiga av gråt
hur kan jag gå vidare
när vägen var vår
hur kan jag hitta ett hem
när hemma var du




Fri vers av Lazuli
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-03 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lazuli
Lazuli