Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en fågel i en bur

all kärlek är vacker, varenda minut
varför snåla med det finaste vi har
och hålla den instängd mellan ett par
som en fågel i en bur
det är emot vår natur
vi rättar oss efter samlivets lagar
"... Och så levde de lyckliga i alla sina dagar."
just det
där tar sagan slut




Fri vers av Lazuli
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-03 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lazuli
Lazuli