Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våldtäkt

tränger in och tränger igenom
tills det finns ingenting kvar
tills frågan jag ställer mig själv är
vem var det jag var




Fri vers av Lazuli
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-05 06:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
din text borrar sig in i mitt sinne och stannar kvar.
2019-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Lazuli
Lazuli