Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FATTA

fatta att tjejer vill ligga
när och med vem vi vill
kanske med dig eller inte
men vi lovar att vi säger till




Fri vers av Lazuli
Läst 228 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-11-05 06:57



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
fula tjejer får aldrig knulla
2019-06-18

  Engel
Åh, vad jag önskar
att ni verkligen gjorde det.
2019-04-24

    ej medlem längre
Bra där! :)
2018-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Lazuli
Lazuli