Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
incest


Detta

egentligen
är du ganska säker på
att du kunde flyga
du kan fortfarande känna hur du gjorde
du sprattlade med benen
och vinden lyfte dig
och höll dig uppe
du är också säker på
att DETTA hände
du kände senare
att detta har jag gjort förut
du kan minnas
de orden han sade
precis
som du minns
känslan att flyga




Fri vers av Lazuli
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-05 06:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lazuli
Lazuli