Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när man orkar leva en sekund i taget


Fundament av sprickor

jag vilar på mitt fundament av sprickor
på vilket ingenting kan byggas

låt mig bara få ligga
och värmas av en strimma solsken
kanske få en enstaka droppe näring

blott ge mig lite hopp

så jag inte slukas av jorden




Fri vers av Lazuli
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-05 06:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lazuli
Lazuli