Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ultimatum

jag är ledsen att jag inte kan ge allt
men jag tycker att jag ger så mycket
kan inte alltet få stå tillbaka
för flödet av kärleken som finns där




Fri vers av Lazuli
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-03 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lazuli
Lazuli