Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
saphisk strof


Inte längre välkommen

Kvinnan möter finaste mannen. Vännen
öppnar dörren. Välkomnar henne. Älskar.
Länge. Ömsint. Firar passionen. Sedan
stänger han dörren.




Fri vers av Lazuli
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-03 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lazuli
Lazuli