Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De flesta gick han nog förbi


De flesta gick han nog förbi
men mötte några ögonpar.
Han nämnde stundtals ordet ”vi”
fast ordet ingen mening har

i den värld som han bebor
där alla är sig själva nog.
Där är ödsligt, så jag tror
han spegelbilden till sitt hjärta tog.




Bunden vers av Färdskrivaren VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-05 05:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Färdskrivaren
Färdskrivaren VIP