Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att blotta sig i dagens narcissistiska samhälle


Integritet

Är det intressant att veta
vad du åt igår?
Hur det såg ut utanför fönstret
där du tittade ut?
Hur du shoppade bort dina begär
Vart du ska, vem du träffar, hur
du färdas ?
Alla bilder på hur du ler....
Bilder på vem du dansar med, träffar
festar med, inte singel, singel igen osv!
Sociala medier är som en tävlan om
att bekräfta en samhällssjuka där alla
skickar ut kontaktannonser på olika
sätt!
PR om allt och inget!

SE mig, köp mig, prisge mig genom
att trycka på gilla!
Detta data virus finns också i mig men
jag har börjat med behandlingen
Rensa ut!...





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av WyS VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-05 10:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Utrensning behövs ibland!
2018-11-05
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP