Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fruktsalladen som blev pannkaka

kärlek på ett fat
blandat med förbjuden frukt
tappade fatet




Bunden vers (Haiku) av Lazuli
Läst 197 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-05 21:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kul kort text
2018-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Lazuli
Lazuli