Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den vilseledda kvinnan




För att bli bäst
började hon träna med killarna.

Sen skulle hon vinna
över bägge könen.

Då skulle hon vara bäst.

En identitet ?

En förblindad sådan.

Lika förblindad som mannen.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Gunnar Hilén VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-06 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP