Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TEATER

Livet är som en teater
man hälsar och ler
men inombords
själen gråter

Pratar och skrattar
ingen kan se
när man stängt sin dörr
fnns inget av de

Då har clownen
tagit av sin mask
till nästa gång
det är teaterdax

M-L

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-07 19:33



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Livet består nog mycket av teater...det är inte alla man vågar öppna sig helt för...
2018-11-12

  Lars Hedlin
Starkt och bra
2018-11-08

  Feliaxel VIP
Så sant du skriver
2018-11-08

  ULJO
Ett stycke av vår verklighet
2018-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP