Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vill natten mig

Vad vill natten mig
vad kan jag göra för den
Hur ska mörkret mötas
hur kan jag använda det

Vad vill jag natten
vad kan den göra för mig
Hur ska mörkret möta mig
hur kan det använda mig...

©bo.rackson




Fri vers av bo.rackson
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-07 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bo.rackson
bo.rackson