Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så där ser du

Klart jag minns vad du sa
Och jag skrattade
Samtidigt som jag såg sjögräset på botten

Hur såg du på mig
Eller hur tolkade jag hur du såg på mig
Allt blir så suddigt under havsytan
När solen lyser igenom är det nästan omöjligt att se
Släpper taget när du hör mitt namn och jag sjunker som en sten

det var som att du inte ville andas samma luft som mig mera, som att den var infekterad.

Flyter på ytan av orden du kastar ur dig utan att tänka

Hänger din hjärna inte med
När jag visar vart på kartan jag e

Hänger dina armar inte med
Är det för att jag försökt skära av mina

Hur mår lilla hjärtat egentligen
Vill inte hamna i samma trapphus igen
Vill inte bli ihopsydd

Allt du säger har jag hört förut
Ingenting är nytt för mig
Ingenting är kul

Försöker vara riktig
Men tror inte jag vet hur man gör längre
Provat att vara ärlig
Men det håller inte längre

Jämna ut mig mot bordet med ett kreditkort, separera kornen i mig
Släta ut mig

Klart jag blir rädd när du vill veta vem jag är
För alla jag någonsin delat det med
Har lagat soppa på mina fula hemligheter
Kryddat med mina äckliga berättelser
Ätit av och ljugit om smaken
Slängt allt i soporna när jag inte är vaken
Jag har Bränt upp mina kläder
För att känna hur mycket du avskyr mig naken

Det är som att se en lastbilsstrålkastare i en korridor så fort jag gör minsta ljud. Undrar hur det kommer sluta denhär gången.
Undrar hur bilden kommer se ut




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-07 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans