Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dimma


Mistlurar

& när jag saknar
dig / som jag saknar
dig / när jag

Ställer upp sorgsna
mist / lurar på rad
& / spelar

In varenda en
av / deras tårar
& / dimman

Blir mitt minne av
ett / minne av oss
vårt / minne




Fri vers (Fri form) av morpheo
Läst 243 gånger
Publicerad 2018-11-07 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morpheo
morpheo