Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den osäkra


en röst som berättar:

-Therese Alshammar
( är det rätt stavat ? )
sa på TV eller teve
att "all simning är bättre
än ingen simning"
och det tycker jag lät så klokt
eller har jag fel nu eller...
hon är ju känd och så där...
har vunnit guld och....
ja
hon sa så i alla fall...




Fri vers (Prosapoesi) av Gunnar Hilén VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-08 10:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag fattar noll....:)
2018-11-09

  Onomatoprofet VIP
Jomen precis, precis som all sex är bättre än ingen sex
2018-11-08

  Lottie Ålhed VIP
Roligt bra om osäkerheten Alshammar? Applåd!
2018-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP