Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla, min älskling

ditt ansikte skiftar
i otaliga nyanser
jag känner aldrig
att jag sett färdigt

kan du blunda en stund
så jag kan titta ordentligt
utan att bli störd
av din blick

jag vill känna alla dina lemmar
huden alldeles len
vill älska varje liten beståndsdel
av det vackra som är du

kan du vara stilla en stund
så jag kan pilla ordentligt
utan att bli störd
av din beröring

jag vill förstå allt du tänker och säger
allrahelst det du menar
jag vill tränga in i dig
och se mig omkring

kan du vara tyst en stund
så jag kan lyssna ordentligt
utan att bli störd
av din röst




Fri vers av Lazuli
Läst 267 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-11-08 19:01



Bookmark and Share


  Engel
Jag ska vara tyst.
2019-04-23

    ej medlem längre
Het och förförisk
2019-02-12

  Livet1 VIP
På pricken så.
2018-11-18

  Lars Hedlin
Stark djup och mycket bra!
2018-11-15

  Valter Örn VIP
åtrå och dyrkan; poetiskt fint uttryckt ….
2018-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Lazuli
Lazuli