Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


3.48

 

 

ofödd

 

 

utan konturer är tystnaden

att krama, längta

och andas in i

 

nattrymden inuti

 

är jag

 

bland stjärnor

en kropp

och tiden

 

utlagd, okänd

 

med resande tankar 

långt borta

i avlägsna världar

 

 

och du

 

 

intill

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-10 04:25



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
väldigt fin
2018-11-10

  Viksten
Mycket vacker och välbalanserad text
2018-11-10
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP