Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lätta bördan!

Tala VÄNLIGT till din inre kropp
den behöver alltid mera ljus och hopp
för att få till ett ännu bättre lopp!
All inre negativ kritik bara bryt och byt ut
mot ditt bästa glädjetjut!
Den duger gott som den är
om den borde vi vara
mycket aktsamma här
OCH TACKSAMMA HÄR
för det är ju den som:
OSS BÄR!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-10 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt