Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad livet innebär


jag vill
bara leva

inte tänka
inte sörja
inte stressa
inte gråta
inte sakna
inte ångra
inte förlora

men
jag gissar
att det är
vad livet
innebär




Fri vers av selma..
Läst 157 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-11-11 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

selma..