Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur lätt du kan få mig


skrattretande
nästintill pinsamt
hur lätt du kan få mig
tillbaks

ett sms
en blick
en beröring
en röd ros
ett ord
ett ögonblick
med rätt innehåll
och jag
är din

skrattretande
nästintill pinsamt
hur lätt du kan få mig
tillbaks
igen




Fri vers av selma..
Läst 337 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-11-11 01:40



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
så kan det va:)
2018-11-24

  bumerang

acceptens tar tid när att acceptera är det minsta man vill göra.
Ändå är just tiden din alldeles egen gåva
2018-11-16

    Bo Malte
jojo...
2018-11-13

    April Stark
<3
2018-11-11
  > Nästa text
< Föregående

selma..