Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det Skulle Bara Vara Jag

Det skulle bara var jag
Den första ska ta smällen
Skydda dem små från all ondska
Det skulle bara vara jag

Sen faller dem
En i taget
Ner i andra mörka hål
Men lika mörka hål

Det skulle bara vara jag

Det skär att veta
Att det tar lika lång tid att bli frisk som att bli sjuk
Det skulle bara vara jag
Det skulle alltid bara vara jag

Nu är det inte längre jag
Inte bara jag

Den första ska ta smällen
Det vet fåglar
Det vet jag

Jag tog smällen
Den förgjorde mig
Men ändrade ingenting

Det är inte bara jag
Varför kunde det inte bara få vara jag?




Fri vers av Flicka Nummer Elva
Läst 248 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-14 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flicka Nummer Elva
Flicka Nummer Elva