Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2017 skrev svenska tandläkare ut 55868 bettskenor


55868

Frustration skapar

Full gas
Full broms
Emalj mot emalj

Starka känslor
Starka försvar
Emalj mot emalj
Natt efter natt

Känslor och försvar
som poesi och prosa

Berättelser mals ned
förenar sig med havet
som tiger och glömmer

Våg efter våg
av människokraft
av människors liv

Skapar jobb
skapar vinster
skapar ekonomisk tillväxt
höjer BNP

Skapar frustration




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-17 03:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP