Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Piptobak

Gastar med tamp och ansvar
Ifrågasatta knopar
Segel i funktion är vackra
Inbjudande, barmhärtiga
Vita segel skvallrar om mormor, manicker och äpplen
Must och visor
Rejäla knopar tär mer än mjuka bröst
Förtöjd till syven och sist
Efter stormen skriker ingen
Reva för guds skull inte seglen




Fri vers av Adurge
Läst 286 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-11-18 11:38



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Vilken vacker liten pärla, den sparas. Tack för läsglädjen!
2019-10-14

  SatansSon VIP
fint.
2019-08-15

  cilax VIP
fin
2018-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Adurge