Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt ser

Här möts grenarna,
Vi såg värme,
Du sukta ljus

Landa vid oss,
Där plats blir marknad,
Där sagor blir smör

Se allt som fåglarna
vi måste, blanda ljuser




Fri vers (Fri form) av Adurge
Läst 126 gånger
Publicerad 2021-04-16 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adurge