Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dans utan brygga

Sonade väderlekar,
Där smyger
nattens oförtjänta väktare

En katt i stormbyar,
En vessla i byar


Tiden slog honom,
Vände hans kisande kind;
Utåt

Ursinnig ställdes allt på ändan,
Den gamla lögnen;

Att tiden går framåt


Som allt alltid

Går tiden utåt





Fri vers (Fri form) av Adurge
Läst 229 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-06 10:57



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Tidens lögner består
år efter år
Inget att göra något åt
men vi kan säga "förlåt"
2020-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Adurge