Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur dimmridån

Nu är jag fri,
Nu är jag fostrad
klar med mitt liv,
klar med förtröstan
Bränt mig vid dig
Inget att trösta
Smaken av sprit,
Skam, och förtröstan

Jag har visat
Jag har dött
Jag var visan
Jag är trött










Fri vers (Fri form) av Adurge
Läst 157 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-05 21:50



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Jag har visat
jag är trött
har druckit
för mycket rött
men kommer igen
till livet och härligheten
2020-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Adurge