Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I hissnande tider

De med stickor,
Onämnda fiender

Molet,
Vi andra

Det porlar ur dom
Det finns sträck
Mellan vägg och vägg

Vi bär alla på elddon
Redo för det mesta

De ligger i ena fickan
Plast av inget
Alltid med breda tallrikar
alltid i bufflande tåg

När solen lyser bakom molnen
Ser vi brandgult




Fri vers (Fri form) av Adurge
Läst 97 gånger
Publicerad 2022-01-02 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adurge