Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det får vara svårt att andas

Bläddra fram genom ängar,
den lilla saken möter
bakom hassellöven

Han lät bladet hänga också vid sidan
där han lärt sig den vilar

Du och de dina,
blandar asfalt i myrarna
puttar kärror

Blåbärsligisterna
Lingonsyrsorna,

vada genom milen
som styrkor
baddas nässlors ärr






Fri vers (Fri form) av Adurge
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-13 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adurge