Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moratorium mellan nu och då



Silhuetten av henne tonas fram.

Ögonblickets ingivelse mot

det förflutnas grandiositet.



Solgluggar uppträder.

Minnet kör i skytteltrafik.

Bomullsterapi för

retroskapande. Andrum.



Tillmäter dock inte den nu

passerande ynkedomen

det fornas storhet.

Vad blir vi i slutändan skyldiga

för att förflytta oss dit?




Fri vers (Prosapoesi) av BenGust VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-21 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP