Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samvetskval

Hjärtat slår snabbare och snabbare
Modet falnar
Svetten rinner
Dom ord du ville ha sagt så länge glömms bort och blir till en enda mening med sludder
Benen skakar och orkar inte bära dig längre
Det gör ont i hela kroppen
Du vill bara försvinna och glömma
Samvetskval är jobbigt, tro mig min vän




Fri vers av xXHeyBobXx
Läst 475 gånger
Publicerad 2006-06-16 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xXHeyBobXx
xXHeyBobXx