Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den rätta minskningen

kontroll
inre grepp
åt rätt håll
åt kroppens rätta minskningen
nedåt

kontroll
yttre grepp
åt förgäves motsatta
ansträngningar för rätta minskningen
nedåt

kontroll
synbart resultat
men det inre
är aldrig nöjt med 
minskningen

som syns i spegelbilden
frånvarande i det inre
kan man lita på den
hur ser jag egentligen ut




Fri vers av Inez L
Läst 146 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-22 07:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L