Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomrum

Evigheten står stilla inom mig
Ett tomrum fyllt av spindelväv
Vänder ut och in på min själ
Hoppas att den ska hitta sin väg
Boken är slut men jag är ändå inte klokare
Vart är kapitlet om att rädda sig själv?
Att inte åter falla in i en svacka
Jag har alltid älskat mig själv men ibland lägger sig världen över mig som en svart kappa




Fri vers (Modernistisk dikt) av HANA
Läst 190 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-11-22 17:33



Bookmark and Share


    Mim
Det händer!
2018-11-23
  > Nästa text
< Föregående

HANA