Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dystopi av unga

Kasta din trumma
Hjärtslag är ändå bara en summa
I denna dystopi av unga
Jag har smakat beskan på din tunga
Snittar med din vassa kniv
Lunga för lunga
Tills alla själar slocknar och strupar inte längre kan sjunga




Fri vers (Modernistisk dikt) av HANA
Läst 139 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-22 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HANA