Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cupid

Cupid
Your arrows don't hit right
People hurt and people cry
Please shoot me down but do it only for the right kind of guy
And don't shoot him
He's already scarred life has already bruised and tortured him
His heart is breaking because my heart,
He can never win




Fri vers (Modernistisk dikt) av HANA
Läst 127 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-22 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HANA