Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The box

How could I put myself in a box
In a world that's fluctuating
A square figure in a fluctuating world
Will only walk in circles
Reincarnate
And thus they can never reach nirvana
So the world keep fluctuating
And I will be a shape shifter




Fri vers (Modernistisk dikt) av HANA
Läst 159 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-11-22 18:40



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Världen snurrar på och jag måste
själv bidra till förändring av
karaktär och form.
2018-11-24

  SatansSon VIP
jag gillar ej dina engelska texter
2018-11-24

    Mim
Wow! För den sista raden, som avgör hela diktens öde! Den var så bra så bra!
2018-11-23
  > Nästa text
< Föregående

HANA